הרעב של נהגי הקארטינג הישראלים למירוץ הוביל קבוצה לא קטנה לנסות את מזלם בסוף השבוע באליפות יוון למירוצי קארטינג.
לפני מספר שבועות ניסה אלכס, אביה של הנהגת סופי גולן, לארגן קבוצת ישראלים לטוס ולהשתתף במירוצי אליפות יוון בקטגוריית רוטקס. סופי, שזכתה בעבר במקום השלישי באחד המירוצים באליפות, אינה היחידה עם ניסיון במירוצים בחצי האי. אליה מצטרפים דביר בלנגה, שגם לו ניסיון במירוצים ביוון, איילי קנויביקי במירוץ ראשון בחו"ל מאז נסע ללאס וגאס, ודוד אלכסנדרוב שלו זהו המירוץ הראשון בקטגוריית רוטקס מקס.
את הקבוצה מלווים מוקי אדיב, אוהד שריקי והמכונאי הוותיק עודד מזור.
ישראלים נוספים שגילו את הזירה היוונית הם ירון אדרי ותלמידו רועי מיוחס, שיתחרו בקבוצת PRT Motorsport. אינני מכיר את רועי כלל ואני מנחש שזהו המירוץ הראשון שלו אי פעם על גבי קארט שתי פעימות מקצועי, אך אני בטוח שאם ירון מלווה אותו, הוא בידיים טובות.
בהצלחה לכל המשתתפים ומקווה לראות את כולם בארץ בשלום ואולי גם במירוץ על אדמת הקודש!
עריכה – 11:20:
יש תוצאות חיות בקישור הזה:
http://www.kartnews.gr/2014/05/1o-rotax-max-challenge-kartodromo.html
חפשו את סופי ורועי בקטגוריית ג'וניור ואת דוד, דביר ואיילי בקטגוריית סניור.
אהבתי ששכחו לציין מי בכלל התחיל את כל הפלישה הישראלית ליוון ומי יצר את שיתוף הפעולה עם רוטקס.
הבלוג אף פעם לא שוכח!!!
https://kartingblog.co.il/2010/10/19/%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%95%D7%9F/